Oplever du nogle gange, at du ender med at hænge ud de samme steder med din vennekreds?

Måske er der slet ikke noget i vejen med det, og måske I har en fest, lige der hvor I er. Det kan dog også være, du og din vennegruppe søger inspiration til nogle testosteron-producerende aktiviteter? I så fald kommer her 3 gode bud!

Rappelling – ikke for dig med højdeskræk!

Hvordan ville du have det med at gå hele vejen ud til kanten af en 50 meter høj væg eller silo, vende dig om og langsomt begynde at gå baglæns ud over siden?

Ville du have is nok i maven til overhovedet at nærme dig kanten? Og ville du mon kunne stoppe benene fra at ryste og langsomt begynde at gå nedad?

Dette er i hvert fald kravene, hvis du ønsker at rappelle! Aktiviteten er bestemt ikke for de højdeskræk, men derimod lidt af en manddomsprøve.

Og bare rolig. Selv hvis du måtte have det fint med højder, skal det nok give et sus i maven, når du skal rappelle dig ned udelukkende ved hjælp af et reb i egne hænder.

1,2,3 kør!

Hvis du og venerne foretrækker en sjov aktivitet lidt nærmere jordens overflade, så kan gokart meget vel være en perfekt løsning!

Måske I har prøvet at køre gokart før? Men har I prøvet det på en udendørs bane? Hvis ikke, så besøg Vandel gokart, der råder over en af Danmarks største og mest livlige gokartbaner!

Når du og vennerne kører gokart udendørs, vil oplevelsen være en anden kontra et indendørs race. Udenfor er udsigten bedre, og ræset bliver ikke et synshæmmet og sanse indelukket kapløb, hvor du føler, du er samme sted på banen hele tiden.

Udendørs vil der være bedre udsigt til sving og opløb, ligesom den friske luft er betydeligt sjovere at opholde sig i, modsat en lukket hal med lugte som kan fremprovokere fornemmelsen af kvalme.

Bemærk desuden at vejret pludselig kan få indflydelse på dit løb! Betyder det, du skal aflyse turen, hvis der er en smule regn? Nej! Slet ikke. Faktisk giver det bare liv til løbet og tester jeres reaktioner og køreegenskaber.

I Formel 1 elsker man vådt vejr, da det udligner bilernes mulighed for at afgøre løbet på overlegen performance. I stedet får man kørernes egenskaber at se, da vådt vejr tester!

Sol eller regn: Vi kan klart anbefale en tur på gokartbanen!

Splat, du er død!    

Kedeldragten på, sikkerhedsbrillerne på, lad med kugler og skyd så alt der rør sig – i hvert fald på modstanderens hold!

Paintball er en klassiker, der aldrig bliver kedelig! De fleste af os har leget en form for cowboys, soldater, politimænd eller andet i vores barndomslege, hvor en legetøjspistol- eller gevær uden tvivl har været et vigtigt element i legen.

Det er som om, at vi genfinder vores indre ’dreng’, hvad angår legen, når vi skal spille paintball. Den voksne mands sans for krig og taktik sniger sig naturligvis ind, men tag ikke fejl: paintball er en perfekt ’leg’ for den voksne drengerøv.